Verkoopmakelaar

Home » Verkoopmakelaar

Zo pakken wij de verkoop van uw woning aan

Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning. Voerman Greve pakt de verkoop van uw woning gestructureerd aan:

Stap 1: Bepalen verkoopstrategie

Wij adviseren u over de juiste verkoopstrategie. Welke vraagprijs gaan we hanteren, maakt het nog uit in welke maand de woning in de verkoop komt? De juiste vraagprijs hanteren is zeer belangrijk. Als NVM-makelaar hebben wij zeer veel data én diverse hulpmiddelen, waarmee wij goed in staat zijn om de opbrengst van uw woning goed in te schatten. U ontvangt van ons een Voerman Greve Verkoopplan.

Stap 2: Uw woning optimaal presenteren

De eerste indruk telt. Daarom gaan we voor uitstekende fotografie, met oog voor detail. Wij werken met een professionele huisfotograaf. Zijn werk is toonaangevend. En hij is in het verleden zelfs onderscheiden met de Zilveren camera.

Ook denken wij met u mee over de styling van uw woning. Wij zijn creatief en denken out of the box.

Stap 3: Wij brengen uw woning onder de aandacht

Het kantoor van Voerman Greve heeft een populaire etalage in een drukke winkelstraat van Zwolle. Daarnaast is er uiteraard online aandacht op Funda en deze website.

Goed om te weten: we hebben veel actieve zoekers in ons eigen systeem. Uiteraard mag een bord in de tuin of aan de gevel natuurlijk niet ontbreken.

Stap 4: Bezichtigen

In goed overleg bepalen we hoe we bezichtigingen aanpakken. Ook als er veel aanvragen komen, leiden wij dat in goede banen. Wij geven belangstellenden uitgebreid de gelegenheid om uw woning rustig te bekijken. Dus geen drukke bezoekdagen, maar persoonlijke begeleiding van kijkers, waarbij ze alle vragen over de woning en de omgeving kunnen stellen. Zo helpen we hen bij een besluit dat goed voelt.

Stap 5: Onderhandelen

Onderhandelen over de prijs nemen wij ook voor onze rekening. Daarin nemen we alle aspecten mee die van belang zijn, waaronder de snelheid van oplevering of overname van goederen. We gaan voor de beste deal.

Stap 6: De levering van uw huis

Als de andere partij 'ja' zegt, begeleiden wij ook bij het vervolg: we maken de koopakte op, schakelen de notaris in en zorgen voor de eindinspectie van de woning. We houden de bedenktijd en voorwaarden nauwlettend in de gaten. We zijn pas klaar, als de woning is overgedragen en het geld op uw rekening staat.