Vastgoed advies

Home » Vastgoed advies

Tips en vastgoed advies

De stijgende huizenprijzen en de lage rente hebben ervoor gezorgd dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in het beleggen in vastgoed.  Mensen kopen onroerend goed als belegging om dit vervolgens te verhuren. Het inwinnen van vastgoed advies kan u helpen bij het doen van grote investeringen.

Heeft u advies nodig heeft bij de aan- of verkoop van onroerend goed voor de verhuur? Voerman Greve Makelaardij is de vastgoedadviseur voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij adviseren beleggers bij vraagstukken met betrekking tot de aankoop of verkoop van vastgoed.

Vastgoed advies bij de aanschaf van een tweede woning

Overweegt u bijvoorbeeld om een tweede woning te kopen als belegging, dan komt er veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de fiscale aspecten. Is het verstandig om een woning of appartement aan te kopen in box 3 of in een BV? Hoe zit het met de overdrachtsbelasting voor een beleggingspand?

U krijgt als belegger ook te maken met huurrecht. Het is cruciaal dat u de juiste besluiten neemt omdat de bescherming van huurders in Nederland zeer goed geregeld is. En een slechte huurder kan uw rendement flink schade toebrengen.

Rendement op vastgoed

Wat mag u redelijkerwijs verwachten van het rendement en is een beleggingspand eventueel financierbaar? Wij kunnen u met u meedenken en u op weg helpen.

Advies in vastgoed door Voerman Greve makelaardij

Wij helpen u graag met informatie en advies over de aankoop van een beleggingspand. Het is belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Met vastgoed advies van Voerman Greve makelaardij bent u ervan verzekerd dat u bij de aankoop van een beleggingspand de juiste beslissing neemt.