De kunst van meerwaarde

Wat typeert Voerman Greve als makelaardij?

 

"Aandacht is de puurste vorm van gulheid"

U mag van ons verwachten dat wij optimale aandacht hebben voor u en voor uw wensen. Wij luisteren en oberserven. Wij zijn geïnteresseerd in mensen. Wij zeggen wel eens: eerst de mensen, dan de stenen..

U krijgt bij ons persoonlijke begeleiding.

En wij geloven er in dat aandacht ook leidt tot tevreden klanten en kwalitatief goede dienstverlening.

 

Daarnaast zijn wij gek op mooie, markante huizen.

We genieten van de fraaie stad Zwolle. Ook rondom Zwolle is het heerlijk wonen. In de omgeving van de Vecht, het Zwarte Water en de IJssel is het fijn wandelen en fietsen.

Denk aan het IJsselgebied bij Oldeneel (tip: maak eens een wandeling over het Voermanpad), het Engelse werk, de Katerveersluis en de Agnietenberg.

Wij houden van kunst en cultuur in de volle breedte van het woord: een mooi schilderij, een muziekconcert of een goede film. Kunst is ambacht en prikkelt de zintuigen. Die twee componenten passen bij de stijl waarin wij ons vak uitoefenen.

Voerman Greve Makelaardij is een eigentijds kantoor, met een kwaliteit die je traditioneel mag noemen. We nemen de tijd voor onze klanten en zijn altijd goed bereikbaar. We zijn deskundig en gaan voor het beste resultaat.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij willen zuinig omgaan met de wereld. Daarom werken we met respect voor mens en milieu. Dat zit ook in kleine dingen, zoals groene energie om ons kantoor te verwarmen en te verlichten. We kiezen voor elektrisch autorijden en gebruiken de fiets bij de ritjes in de stad.

We werken bij voorkeur samen met lokale ondernemers.

Tenslotte steunen we graag lokale kunst en cultuur en zijn we sponsor van Stichting STOP Kinderarmoede

Wie zijn wij?

 

Ingrid Greve en William Voerman zijn meer dan 35 jaar actief in de makelaardij in Zwolle. Zij hebben een toonaangevend makelaarskantoor opgebouwd evenals een zeer uitgebreid netwerk. Makelaardij is hun hobby!

Ingrid is een creatieve makelaar met veel kwaliteit. Een van haar gedichten heeft een prominente plaats op ons kantoor:

Muren die omarmen
Ramen die belichten
Zon voor het verwarmen
Kieren om te dichten

Een dak om te behoeden
Wat fundamenten niet vermoeden
Ruimte om te dromen
En een deur om -thuis- te komen

 

Vanaf medio 2022 is Goos Eikelboom het nieuwe gezicht van Voerman Greve. Hij is geboren Zwollenaar. Hij is geïnteresseerd in mensen. En als makelaar heb je veel met mensen te maken. Verder is hij liefhebber van mooie dingen. ‘Ik kan genieten van een mooi huis, het optreden van een goede band, maar ook van een prachtig schilderij aan de wand van een woning.’

Goos heeft ruime ervaring met de financieringskant van het vastgoed. Hij is jarenlang werkzaam geweest in het bankwezen. De makelaardij is echter altijd zijn grote liefde geweest. Hierin komen al zijn talenten samen. Goos is deskundig, betrouwbaar en zorgvuldig. Goos: ‘Als er iets is waar ik een hekel aan heb in ons vakgebied is het vluchtige verkoop. Wij zijn van de ambachtelijke kwaliteit. We zoeken alles goed uit, wij gaan goed voorbereid voor onze klanten aan het werk en we zijn goed bereikbaar. En ik word heel blij van een goede deal voor de klant!'