Aankoopmakelaar

Home » Aankoop van een woning

Aankoopmakelaar Zwolle

U wilt een huis kopen? Het is verstandig om een NVM-makelaar in te schakelen voor de aankoop van een woning. Met een aankoopmakelaar vergroot u de kans van de slagen en is het risico dat u te veel betaalt of dat u een woning koopt met gebreken aanzienlijk kleiner.

Nog een pluspunt van een aankoopmakelaar: wij hebben als NVM-makelaar ook zicht op woningen die in de ‘stille verkoop’ staan. Woningen die niet zichtbaar zijn op Funda.

Aankoopmakelaar
Noord Veluwe en Dalfsen e.o.

Mocht u in Zwolle gaan werken maar ‘buiten de stad’ willen wonen, dan kunnen wij kunnen u ook begeleiden als aankoopmakelaar voor de regio. Wij zijn goed thuis op de Noord Veluwe. Denk aan Hattem, Hattemerbroek, Wezep en Oldebroek. Maar ook in Dalfsen, Hoonhorst en Wijthmen doen we regelmatig zaken voor onze klanten.

Als aankoopmakelaar gaan we op deze manier te werk

  • Allereerst maken we persoonlijk kennis en inventariseren wij uw woonwensen. Deze wensen vatten we samen in een Opdracht tot dienstverlening. Ook besteden wij bij dit intakegesprek aandacht aan uw financiële mogelijkheden.
  • Met dit aankoopplan gaan we samen u met op zoek naar een passende woning. Hierbij gebruiken we ook ons eigen netwerk en het NVM-zoeksysteem.
  • Wanneer u een woning heeft gevonden, plannen wij de bezichtiging voor u in en begeleiden wij u bij deze bezichtiging. U mag van ons verwachten dat wij goed zijn voorbereid en beeld hebben bij de transactiehistorie van de woning en eventuele juridische bijzonderheden.
  • Mocht de woning voldoen aan uw verwachtingen, dan bespreken wij samen met u de biedingsstrategie. Hierbij mag u van ons ook een opinie verwachten over de waarde van de woning en een advies over de aanpak.
  • Slagen wij er in de woning voor u aan te kopen, dan begeleiden wij u bij het gehele juridische traject en checken wij voor u onder meer de koopakte en aanvullende documentatie.
  • Na aankoop kunnen wij u adviseren over een geschikte notaris en eventueel een taxateur. Ook kunnen wij voor u de bouwkundige keuring regelen.
  • Wij begeleiden u bij de aankoop tot het moment van eigendomsoverdracht. Dat betekent dat wij aanwezig zijn bij de inspectie van de woning en bij het transport bij de notaris.

Wij rekenen voor deze dienstverlening een vaste vergoeding. Deze vergoeding betaalt u, zodra u daadwerkelijk een woning heeft aangekocht.

Recent aangekocht:

Molenweg 153 Zwolle

Vraagprijs EUR319.000

Schoolstraat 14 Lochem

Vraagprijs EUR325.000

Populierenstraat 8 Zwolle

Vraagprijs EUR350.000

Werkerlaan 195 Zwolle

Vraagprijs EUR509.000

Handellaan 38 Zwolle

Vraagprijs EUR460.000

Grevelingen 62 Zwolle

Vraagprijs EUR325.000

Ter Pelkwijkpark 7-7A Zwolle

Vraagprijs EUR1.995.000

Nemelerbergweg 13 Zwolle

Vraagprijs EUR975.000

Oosterakker 10 De Wijk

Vraagprijs EUR995.000

Maagjesbolwerk 47 Zwolle

Vraagprijs EUR495.000

Wipstrikkerallee 53 Zwolle

Vraagprijs EUR895.000

Stilobadstraat 60 Zwolle

Vraagprijs EUR419.000

Fagotdreef 17 Harderwijk

Vraagprijs EUR425.000

Kringsloot-West 7 Dalfsen

Vraagprijs EUR995.000

Handellaan 561 Zwolle

Vraagprijs EUR385.000