Verhuurbemiddeling

Home » Verhuurbemiddeling

Verhuurbemiddeling en verhuurbeheer

De afgelopen jaren heeft de verhuur van woning en appartement een grote vlucht genomen. Het verhuren van een woning is echter niet zonder risico’s en kent veel haken en ogen. Als u bijvoorbeeld een huurder treft die niet voldoet aan de verplichtingen, dan kan dit tot veel problemen leiden. Een selectie van de juiste huurder en het hanteren van het juiste huurcontract is belangrijk. Verhuurbemiddeling kan dan erg handig zijn en veel werk uit handen nemen.

Via Voerman Greve Makelaardij kunt u uw woning(en) zorgeloos verhuren. Wij helpen u snel en efficiënt een huurder te vinden, die voldoet aan uw wensen. Via ons uitgebreide netwerk en de krachtige uitingen (die alleen een NVM Makelaar kan bieden) selecteren wij de juiste kandidaten.

Wij hebben veel ervaring in het verhuren van woningen in alle segmenten voor particulieren, beleggers en bedrijven.

Verhuurbemiddeling en beheer bij verhuur onroerend goed

Wij helpen u graag bij de verhuur van uw onroerend goed. Wij bieden twee mogelijkheden:

1: Verhuurbemiddeling

Kiest u voor verhuurbemiddeling? Dan inventariseren wij de woning en adviseren u over de huurprijs. Wij fotograferen de woning en presenteren uw woning op onze website en op Funda. Wij verzorgen rondleidingen en vervolgens scannen wij de kandidaat huurder(s) en voeren onder meer een huurcheck uit. Wij maken een huurovereenkomst op en zorgen voor ondertekening. Tenslotte voeren wij de inspectie en sleuteloverdracht uit met de nieuwe huurder.

2: Verhuurbemiddeling én beheer

Met verhuurbemiddeling én beheer bieden wij een breder pakket aan service en diensten aan. Naast de werkzaamheden zoals hierboven genoemd, verzorgen wij ook het incasseren van de huurpenningen. Het beheer kan worden uitgebreid met technisch beheer. In dat geval wordt u volledig ontzorgd en verzorgen wij de onderhoudswerkzaamheden en eventuele storingen in de woning na melding van de huurder (24/7)