Verkocht

Calsstraat 24, ZWOLLE

€ 365.000,- Kosten koper

Omschrijving

UITGEBOUWDE EN GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING

Wat een leuke woning is dit! Door verschillende kleuraccenten aan de buitenzijde heeft de woning een eigentijdse en speelse uitstraling. Dit huis is door de jaren heen goed onderhouden en daar waar nodig gemoderniseerd. Er is een uitbouw gerealiseerd op de begane grond, waardoor er een lekker ruime woonkamer is gerealiseerd. In 2003 is er op de zolderverdieping een dakkapel geplaatst, waardoor hier een ruime vierde slaapkamer is ontstaan. De badkamer en het toilet zijn in 2007 gemoderniseerd. Enkele jaren geleden zijn er 10 zonnepanelen geplaatst en recent is de CV-ketel nog vervangen. Kortom, de woning is bijzonder goed onderhouden en kan snel worden betrokken.

GOEDE LIGGING

De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Ittersumerbroek in Zwolle Zuid. De ligging is gunstig: dichtbij het natuurgebied de Oude Mars, Zandhove Bos en de uiterwaarden van de IJssel. Ook kinderboerderij Het Spiekertje is een bezoekje waard. De dagelijkse boodschappen doet u in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid met een zeer divers winkelaanbod. Scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Verbindingen met de uitvalswegen zijn uitstekend.
De achtertuin is gelegen op het gunstige Zuid Westen en is keurig aangelegd met sierbestrating, borders en vaste planten. Er is een vrijstaande houten berging in de tuin en een achterom via de brandgang. Aan de voorzijde is de woning vrij gelegen met zicht op een speeltuintje. Er is ruim voldoende vrije parkeergelegenheid direct voor de woning. Er is een openbare laadpaal in de straat aanwezig.

INDELING

Begane grond:
De entree geeft toegang tot de hal met vaste kast, meterkast en toilet met fonteintje. De uitgebouwde, tuingerichte woonkamer is ruim en voorzien van een PVC-vloer. Er zijn openslaande deuren met toegang tot het terras. De open keuken is gelegen aan de voorzijde met zicht op de speeltuin. Er is een keukenblok met de benodigde keukenapparatuur zoals een koelkast, combi-oven, 5 pits gaskookplaat, afwasmachine en afzuigkap.

1e Verdieping:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en een toilet. Tevens beschikt de badkamer over vloerverwarming. Een vaste trap met toegang tot de zolder verdieping.

2e Verdieping:

In een aparte ruimte vindt u de opstelling van CV ketel, wasmachine en droger. Verder is er een ruime 4e slaapkamer met dakkapel. Er is veel bergruimte door middel van knieschotten aan beide zijdes over de hele breedte van het huis.

KOOPARGUMENTEN:

Lekker ruime en uitgebouwde gezinswoning met 4 slaapkamers
Speeltuin voor de deur
Op loopafstand van basisscholen
Vlakbij natuurgebied
10 zonnepanelen
Energielabel: B (op basis van de oude kwalificatie)
Veel parkeergelegenheid voor de deur

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 365.000,- Kosten koper
Status Verkocht

Bouw

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Bouwvorm Bestaande Bouw
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte 113 ㎡
Overige inpandige ruimte 2 ㎡
Inhoud 397 ㎥
Aantal kamers 5

Energie

Verwarming Cv ketel
Warmwater Cv ketel
CV Ketel brandstof Gas
CV Ketel bouwjaar 2022
CV Ketel type Intergas
CV Ketel eigendom Eigendom
Energie klasse B
Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Energiedatum 2026-03-31

Kadaster

Perceel 2733
Invoerdatum 2023-06-20
Wijzigingsdatum 2023-08-10 10:03:50
Kadasteroppervlakte 129 ㎡
Gemeente Zwolle
Sectie L
Omvang Geheel perceel
Eigendomssoort Volle eigendom

Kadaster

Perceel 2733
Invoerdatum 2023-06-20
Wijzigingsdatum 2023-08-10 10:03:50
Kadasteroppervlakte 129 ㎡
Gemeente Zwolle
Sectie L
Omvang Geheel perceel
Eigendomssoort Volle eigendom

Bergruimte

Schuur / berging Vrijstaand Hout
Schuur / berging voorzieningen Voorzien van elektra
Aantal schuren / bergingen 1
Oppervlakte externe bergruimte 10 ㎡