Walstraat 21, Zwolle

Walstraat 21,  8011NR Zwolle

Vraagprijs € 200.000,-- k.k.

Omschrijving      Brochure

KANTOOR OF PRAKTIJKRUIMTE IN HARTJE BINNENSTAD
Een unieke gelegenheid om een kantoor of praktijkruimte aan te kopen. De ruimte heeft jarenlang dienst gedaan als artsen-praktijkruimte. De ruimte bestaat uit twee delen en een bergruimte. Er is een toilet aanwezig en een meterkast.

Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Binnenstad en omgeving’’ van toepassing; de bestemming is 'Centrum Wonen' en 'Centrum Maatschappelijk'. Het pand is bestemd voor dienstverlening, bedrijvigheid zoals genoemd in de bijlage bij het bestemmingsplan, of wonen met beroep aan huis. Informatie omtrent dit bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Er is bij de Gemeente Zwolle een aanvraag ingediend voor verbouwing van praktijkruimte naar een woonfunctie. Door Morphique architecten uit Zwolle is hiervoor een plan opgesteld waarbij de voorgevel wordt aangepast evenals de indeling. Dit plan ligt ter inzage bij de makelaar. Kortom, er zijn diverse toepassingsmogelijkheden voor dit pand!

EEN FANTASTISCHE PLEK OM TE WERKEN
De Walstraat is een schitterende en sfeervolle ’eenrichtingsstraat' gelegen tussen de Sassenpoort en de Synagoge van Zwolle. Dit pand is omringd door verschillende karakteristieke panden met een afwisseling van woon- en bedrijfsgebruik. Alle culturele en gezellige voorzieningen die Zwolle heeft te bieden (en dat zijn er veel) bevinden zich op loopafstand. Theaters, musea, filmhuizen, culturele centra, prachtige pleinen en pleintjes met mooie terrassen omgeven door restaurants, cafés en leuke kroegjes, winkels, creatieve outlets en de prachtige stadsgracht liggen op steenworp afstand. Datzelfde geldt voor het station en de A-28. Er wordt hier gewoond, gewerkt, gewinkeld. Een dynamische woonomgeving!

In de Walstraat zelf en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren). Op 7 minuten loopafstand, aan de Burgemeester van Royensingel, bevindt zich een grote openbare parkeerplaats met onbeperkte parkeerduur.

Bent u op zoek naar uw eigen plek midden in de binnenstad van Zwolle? Dan is dit een plek met veel mogelijkheden midden in hartje centrum!

INDELING:
Voorkamer met meterkast en toiletruimte. Achterkamer met wastafel en toegang tot een bergruimte. In deze ruimte een aparte kast met CV-opstelling. In de achterkamer is een deur naar de patio aan de achterzijde (geen eigendom). De voor- en achterkamer zijn voorzien van een eikenhouten vloer.

ALGEMEEN EN BIJZONDER:
* Karakteristiek werken 'op goede stand'
* BVO circa 60 m²
* Verwarming en warm water door middel van Nefit HR-combiketel en radiatoren

Keer terug naar aanbod