Villa in Somma Lombardo

Trepuzzi
Provincie Lecce, Puglia. Zuidoost Italië

Vraagprijs : € 290.000,-
Oppervlakte : 250 m2
Aantal slaapkamers : 4
Aantal badkamers : 3

Lees meer
wat is een register makelaar

Register makelaar

Ben je op zoek naar een professionele aankoopmakelaar of verkoopmakelaar om je te helpen bij het kopen of verkopen van een woning, dan heb je wellicht gehoord van de term “register makelaar”. Maar wat is een register makelaar precies?

Lees meer
Bouwkundige keuring woning

Bouwkundige keuring woning

Een bouwkundige keuring van een woning is een inspectie van de bouwkundige staat van een pand. De inspectie wordt uitgevoerd door een bouwkundige expert die het pand van boven naar beneden inspecteert op mogelijke gebreken. Je kunt een bouwkundige keuring laten uitvoeren voordat je een koopovereenkomst tekent. Maar vaak wordt een bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde gebruikt.

Lees meer
Huis kopen - de beste tips

Huis kopen met de beste tips

Een huis kopen is een belangrijke stap in het leven van de meeste mensen. Het kan een spannende en soms overweldigende ervaring zijn. Om ervoor te zorgen dat het proces zo soepel mogelijk verloopt, zijn hier een aantal tips die je kunnen helpen bij het kopen van een huis.

Lees meer
Waardebepaling woning of woningtaxatie

Waardebepaling woning of woningtaxatie

Een waardebepaling van een woning is een schatting van de waarde van een woning op basis van verschillende factoren. Een woningtaxatie daarentegen is een gedetailleerde beoordeling van de waarde van een woning door een erkend taxateur. Een taxateur inspecteert de woning en maakt een uitgebreid rapport met daarin een nauwkeurige schatting van de marktwaarde van de woning.

Lees meer