Lindestraat 73, Zwolle

Lindestraat 73 | Zwolle

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT IN DE ZWOLSE WIJK ASSENDORP

Betreft een beleggingsobject met 4 kamers.

Deze tussenwoning dateert uit de bouwperiode van 1900-1910 en is gelegen in de gezellige wijk Assendorp in Zwolle. Aan de achterzijde is er een tuin met terras aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Rondom de woning bevinden zich andere panden met kamerverhuur.

De woning bestaat uit vier verhuurde kamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen keukenblok en badkamer. De keukens en badkamers zijn in prima staat.

Op de begane grond zijn twee kamers gelegen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De groepenkast (met smeltzekeringen) en een gemeenschappelijk toilet zijn ook te vinden op de begane grond. Op de eerste verdieping is één kamer aanwezig met een keukenblok en een kleine badkamer. Op deze verdieping is ook de tweede toilet te vinden. De zolderverdieping is een grote kamer met keukenblok en inpandige badkamer.

Het perceel is circa 86 m2.

De woning is deels verduurzaamd. Het dak is geïsoleerd en er is dubbel- en HR++ glas aanwezig. Wel is er achterstallig onderhoud. De kozijnen zijn op verschillende gedeeltes matig en het schilderwerk is redelijk.

Op dit moment wordt nog gewerkt met een voorschot voor nutsvoorzieningen, maar het is de bedoeling dat de huurders dit zelf gaan verzorgen.

Levering van het huis is op korte termijn mogelijk.

Kale huur: €19.128,- per jaar.

Betreft vier huurcontracten voor onbepaalde tijd.

De woning wordt verhuurd aan werkende mensen. Goede moraliteit en geen problemen met huurbetalingen. Geen studentenhuis.

Vraagprijs = Koopprijs

Bel of mail voor aanvullende informatie.

Bezichtigingen gaan via de verkoper.

 

Keer terug naar aanbod