Villa Casalette

Omschrijving

De woning

 

In het pittoreske stadje Caselette, op slechts 15 km van Turijn, staat een vrijstaande villa, perfect voor wie in een serene en rustige omgeving wil wonen of verblijven.

 

Dit prachtige pand ligt aan de voet van het voorgebergte van de Alpen, op slechts een steenworp afstand van alle noodzakelijke voorzieningen en van de oprit naar de ringweg.

 

De villa heeft een totale woonoppervlakte van 1.000 m2, een ruime tuin en een privézwembad, waardoor het een ideaal huis is voor wie graag tijd buiten doorbrengt.

 

De begane grond heeft een uitnodigende entree, een dubbele woonkamer, een tweede woonkamer, een keuken met uitzicht op de veranda, een studeerkamer, een hal, een badkamer, een bijkeuken en een wasruimte.

 

De eerste verdieping van de villa bestaat uit een hal, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een onbewoonbare zolder en 4 balkons.

 

De bovenste verdieping heeft een zolder met een totale oppervlakte van 75 m2, waarvan een deel bewoonbaar is.

 

De kelder van het pand bestaat uit een taverne van 65 m2, een grote kelder, een bijkeuken, een slaapkamer, een badkamer en een garage van 42 m2, die toegankelijk is via een externe oprit.

 

De villa is uitgerust met een reeks moderne voorzieningen, waaronder een geïsoleerd dak, spouwmuren aan alle 4 zijden, een regenwaterput voor irrigatie van de tuin, een irrigatiesysteem, een anti-inbraakinstallatie, elektrische rolluiken, dubbele beglazing en houten ramen, twee open haarden en twee barbecues. Het beschikt ook over onafhankelijke verwarming met een onafhankelijke thermostaat voor elke verdieping.

 

Kortom, dit huis is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruime, comfortabele en goed onderhouden villa in de buurt van de bergen en Turijn.

 

 

De omgeving Turijn

Turijn is een authentieke Italiaanse stad, met palazzo's en brede boulevards, lekker eten en kunst, geliefd bij velen.

 

Vanaf de lange boulevards zie je de besneeuwde toppen van de Alpen, die zo dichtbij liggen dat je er zo een dagje naartoe kunt gaan. Je kunt er een paar uur skiën en je dan verzamelen rond een cafétafel en genieten van verwarmde rode wijn die doordrenkt is met specerijen, kruiden en sinaasappelschil.

 

In de zomer pak je een picknick mee en wandel je in bergweiden, gevuld met wilde bloemen, en vergeet je al je zorgen en verplichtingen. Na terugkeer in de stad wacht een glas prosecco in een van de vele Turijnse ristoranti, of in je eigen keuken.

 

Je kunt koken met de beste, lokale ingrediënten, gerijpt onder de mediterrane zon en gevangen in nabijgelegen zeeën. Ten zuiden van de stad zijn de glooiende heuvels bedekt met Arborio rijstvelden en wijngaarden met Nebbiolo druiven, die gisten tot de geliefde Barolo-wijn.

 

Op slechts een uur met de trein ligt een van de meest bruisende metropolen van Europa: Milaan, de hoofdstad van de mode, de thuisbasis van Leonardo's fresco van het Laatste Avondmaal, een bruisende mix van oude en nieuwe cultuur.

 

Tot dit alles heb je toegang vanuit de villa in Caselette, met tegelijkertijd rust, omdat het plaatsje op een bescheiden afstand van Turijn ligt. Het beste van twee werelden.

Deze woning ligt op 1.128 autokilometers van Zwolle en 29 minuten tot het vliegveld van Torino.

 

Kenmerken